Enkele fotos
JS Design ISO 9001 PPG Vincotte
Duurzaam Repareren
Carrosserie Smulders BVBA
Ambachtslaan 1045
3990 Peer
GSM : 0475 / 47 05 13
Tel : 011 / 63 29 44
E-Mail : cr250@skynet.be
Welkom

SpuitenCarrosserie Smulders is een modern, dynamisch carrosseriebedrijf in Peer. Al meer dan 50 jaar zijn wij gespecialiseerd in totaal autoschadeherstel in de regio Limburg. Naast particulieren, werken wij voor zowat alle verzekeringsmaatschappijen.
Vanzelfsprekend voldoen wij aan de strengste milieueisen en streven naar optimale kwaliteit en service.

Ons bedrijf

Carrosserie Smulders is sinds 1997 gevestigd aan de Ambachtslaan 1045 te Peer. Hier vindt u ons moderne bedrijfspand met voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers en een ruime afsluitbare ruimte voor de te herstellen voertuigen.

Service & Kwaliteit

Schade aan uw auto is een vervelende zaak! Wij zorgen ervoor dat u schadedossier van A tot Z afgehandeld wordt, zodat u geen verdere stappen hoeft te ondernemen. Carrosserie Smulders bemiddelt tussen de verzekeraar en de verzekerde om zo tot een vlotte afwikkeling te komen.

Overzicht halOnze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat er altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen wordt voldaan. Wij zijn aangesloten bij het Certified FIRST Network, hetgeen u de zekerheid geeft dat de schade perfect en met garantie is uitgevoerd.
We zijn met trots een carrosseriebedrijf met het certificaat “ Duurzaam Repareren "

Carrosserie Smulders hanteert een strikt Kwaliteit Zorg Schadeherstel. Dit houdt in dat met behulp van een kwaliteitszorgsysteem zowel het primaire bedrijfsproces (zoals uitdeuken en spuiten) als de ondersteunende processen (zoals plannen en onderdelen bestellen) worden bewaakt en gestuurd. De resultaten van de registraties worden gebruikt om het schadeherstelproces te optimaliseren.
Pistolen
Samengevat

- Totaal oppervlak 2550 m²
- 2 professionele oven lakkerijen Sima
- 2 professionele richtbanken Celette
- Ruime parkeergelegenheid
- Uitdeuken zonder spuiten
- Spot-repair (bijspuiten van kleine lakbeschadigingen)
- Autoruitservice, zowel vervanging als reparatie met unieke injectiemethode
- Reparatie met originele onderdelen
- Milieubewust
- Avicar Garantiefonds
- Steeds vervangwagens ter beschikking
- ISO 9001/2008 certificaat